blog-logo

Noi teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020

Noi teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) a publicat, luni, un nou set de teste de antrenament pentru examenele de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

Acesta este cel de-al șaselea set de teste, pus la dispoziția elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a care vor susține în iunie examenele naționale.

Pentru a facilita abordarea de către candidați a pregătirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil.

Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.

Alte articole:   Cîţu: Veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede

Testele de antrenament au fost publicate pe site-ul rocnee.eu.

Descarcă AICI Teste de antrenament Evaluarea Națională 2020 – setul 6

Descarcă AICI Teste de antrenament Bacalaureat 2020 – setul 6

Teste elaborate de specialiștii CNPEE în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea.

CNPEE precizează că vineri vor fi publicate baremele de evaluare și notare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate