blog-logo

Administratorii SIF Transilvania spun că Justiția și-a dat „Arama” pe față la Brașov

Administratorii SIF Transilvania spun că Justiția și-a dat „Arama” pe față la Brașov

Administratori ai SIF Transilvania (SIF3) au cerut recuzarea judecătoarei într-un proces inițiat de Mihai Fercală, pe motiv că soțul acesteia a avut contracte de 70.000 de lei cu SIF3, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

SIF3 a anunțat că în DOSARUL nr. 1137/62/2020 aflat pe rolul Tribunalului Brasov, avand ca obiect cererea de suspendare a efectelor Hotararii C.S. adoptate in 13.04.2020, respectiv suspendarea alegerii lui Andanut Crinel Valer in functia de presedinte al C.S. si revocarea lui Szabo Stefan din functia de presedinte C.S. si a lui Carapiti Dumitru din functia de vicepresedinte C.S., la termenul din data de 18.05.2020, s-a amanat judecata ca urmare a solicitarilor paratilor de recuzare a doamnei judecator Arama Mirela. 

Alte articole:   Baschet feminin: S-au stabilit echipele calificate în turneul Final 8 al Cupei României

În dosar, reclamantă este SIF Transilvania, iar pârâți – Fratila Constantin, Andanut Crinel Valer, Moldovan Marius Adrian și Petria Nicolae.

Puteți descărca raportul CS trimis către Bursa de Valori București AICI

Soțul pledează la bară, soția judecă?

Administratorii SIF3 au transmis: “Solicitarea de recuzare are in vedere faptul ca dl. Arama Ionel, care din informatiile disponibile este sotul dnei judecator, potrivit informatiilor rezultate in urma verificarilor efectuate de catre membrii C.S. la sediul societatii are contracte juridice in derulare cu SIF Transilvania S.A., in urma carora a incasat peste 70.000 de ron, doar in perioada anului curent, pe langa sumele incasate in anii anteriori. Obiectul contractelor este asistenta juridica in formularea plangerilor penale impotriva unor membrii C.S. ai SIF Transilvania si asistenta juridica generala in baza anuala.
Va aducem la cunostinta ca pana in prezent dna judecator Arama Mirela a admis (toate) solicitarile de suspendare prin ordonante presedentiale ale dlor Fercala Mihai, Szabo Stefan, in nume personal sau in numele SIF Transilvania S.A., obiectul Dosarelor nr.970/62/2020, 511/62/2020.
In dosarul nr.970/62/2020, a fost admisa suspendarea cererii de convocare a AGEA, fara citarea partilor, solicitata de un grup de actionari in data de 11.03.2020, ce viza imbunatatirea guvernantei corporative la nivelul societatii si eliminarea pragului de detinere.
In dosarul nr.511/62/2020, a fost admisa suspendarea Hotararilor C.S. adoptate in data de 03.02.2020, ce vizau aprobarea unui nou ROF al C.S., modificarea componentei nominale a comitetelor C.S. si a secretariatului C.S.”

Alte articole:   Două medalii de bronz pentru floretiștii brașoveni

Vineri, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a autorizat modificările intervenite în componența conducerii S.I.F. Transilvania S.A., ca urmare a numirii lui Marius Adrian Moldovan și a lui Răduță-Gib Tony-Cristian în calitate de membri ai Directoratului acestei societăți, potrivit unui comunicat de presă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.