O societate din Râșnov a fost sancționată de polițiști pentru că deținea material lemnos fără documente legale (FOTO+VIDEO)

O societate din Râșnov a fost sancționată de polițiști pentru că deținea material lemnos fără documente legale (FOTO+VIDEO)

În perioada 12 – 15.05.2020, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au efectuat acțiuni de verificare  pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, la un punct de lucru al unei societăți comerciale de profil amplasată pe raza stațiunii Râșnov, județul Brașov, se află cantitatea de 376,08 mc lemn foc, esență fag și cvercinee, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență.

Astfel, în temeiul prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată în custodia reprezentanților Ocolului Silvic competent.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.