Un cetățean din Covasna le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere al unei alte persoane emis în Ungaria

Un cetățean din Covasna le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere al unei alte persoane emis în Ungaria

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,falsul material în înscrisuri oficiale” și ,,uzul de fals”.

,,În fapt, la data de 13 mai 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii  au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 43 ani din jud. Covasna, care conducea un autovehicul pe str. Calea Feldioarei din mun. Brașov, jud. Brașov, încălcând limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum.

Cu ocazia verificării documentelor personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat cadrelor de poliție un permis de conducere emis de către autoritățile ungare.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a acestora, s-a constatat faptul că permisul de conducere figurează ca aparținând unei alte persoane, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al IP.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria Săcele a scos la licitație execuția documentației tehnice pentru refacerea „Ambasadei franceze”
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.