blog-logo

Stația de asfalt care poluează Bartolomeul, partener de afaceri cu Teldrum-ul lui Dragnea

Stația de asfalt care poluează Bartolomeul, partener de afaceri cu Teldrum-ul lui Dragnea

Fincodrum, firma care are o stație de asfalt între blocuri în cartierul Bartolomeu, are partener de afaceri Teldrum, firmă controloată de fostul șef al PSD, Liviu Dragnea. Care este motivul? Teldrum e în insolvență și nu poate câștiga licitații la stat. Dar în urma acestui parteneriat, Fincodrum câștigă licitații…. Ghiciți unde? În Teleorman!

Rețeaua de drumuri județene a Teleormanului cuprinde 26 de drumuri cu o lungime de 820,613 km. Județul Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman a încheiat cu asocierea Teldrum SA – Fincodrum SA, Acordul-Cadru nr.120 din 03.10.2017 pentru “Întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din județul Teleorman în perioada 2017 -2021”, în urma unei licitații deschise.

Alte articole:   Trageri de instrucție, mâine, în poligonul Grohotiș

În iarna anului 2015 – 2016, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a atribuit Fincodrum SA contractul de întreținere pe timp de iarnă a Autostrăzii A2, un contract cu o valoare totală de peste 11 milioane de lei.

De mai multă vreme, oamenii care locuiesc în  cartierul Bartolomeu din Brașov spun că nu mai pot să respire și au făcut numeroase petiții către instituțiile statului.

 Fincodrum a anunțat cu câteva zile în urmă că a depus documentația pentru obținerea autorizației de mediu în vederea funcționării instalației de producere a mixturilor asfaltice.

Mai multe, AICI!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.