blog-logo

O femeie și un minor au fost prinși la furat

O femeie și un minor au fost prinși la furat

Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.

,,În fapt, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din localitatea Feldioara, județul Brașov, cu privire la faptul că două persoane necunoscute i-au sustras din locuință un portofel.

S-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în urma
cercetărilor efectuate au stabilit faptul că autori necunoscuți ar fi pătruns fără drept, pe poarta lăsată neasigurată, în curtea unei locuințe din localitatea Feldioara, iar ulterior, pe ușa deschisă, ar fi pătruns în interiorul locuinței, de unde ar fi sustras un portofel în care se afla o sumă de bani.Ca urmare a investigațiilor efectuate, persoanele în cauză au fost identificate ca fiind o femeie în vârstă de 38 ani și un tânăr în vârstă de 14 ani, ambii din municipiul Brașov.

În baza probatoriul administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și
introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului
de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate