blog-logo

Arafat: ,,Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai”

Arafat: ,,Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, consideră că amenzile pentru cei care încalcă regulile emise de autorităţi în vederea combaterii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus trebuie să fie stabilite astfel încât lumea ,,să nu râdă în nas” poliţiştilor sau jandarmilor atunci când le primeşte, potrivit agerpres.ro.

,,Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai. Ce înseamnă amendă mare, asta trebuie văzut. Dar, dacă e o amendă la care omul se uită la tine şi îţi spune „eh, mai pot să o plătesc de două ori” şi merge şi continuă să râdă de poliţist sau de jandarm sau de cel de la DSP, înseamnă că amenda nu are efectul ei. Lumea s-a supărat când noi am zis că amenzile sunt importante. În orice societate democratică există amenzi, există coerciţie. Nu există nicio societate care funcţionează fără astfel de sisteme”, a declarat Arafat la Digi24.

Alte articole:   Se face curățenie după ce reprezentanții Sucursalei Regionale de Căi Ferate Brașov au primit o somație din partea polițiștilor locali

Potrivit lui Arafat, poliţiştii şi jandarmii vor continua să se afle în stradă şi după încetarea stării de urgenţă pentru a veghea la respectarea ordinii publice.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate