Un brașovean, ambasador al Spartan Race România

Un brașovean, ambasador al  Spartan Race România

Comunitatea iubitorilor de sport de anduranță Spartan Race România are un numar de șapte ambasadori la nivel de tara. Acești oameni sunt apreciați de comunitate pentru implicare și rezultate excepționale.

Printre ambasadorii români este și brașoveanul Ciprian Chiricheș, fost consilier local, membru PNL.

Născut în munții verzi din Vermont, Joe DeSena, alergător aventurier de talie mondială, spune că „Spartan” este o mentalitate.

Curajos. Rezilient. Pasionat. Spartanii nu sunt slabi. Spartanii depășesc obstacole. Spartanii fac burpee-uri.

Spartan este un sport, o comunitate, o filosofie, un program de antrenament și nutriție – cu sfaturi zilnice, un podcast, o serie de cărți, o activitate pentru copii, echipament pentru activități, un canal media, o serie NBC Sports, o revistă digitală și o cursă cu obstacole cronometrată.

Cursa Spartan este o cursă cu obstacole inovatoare, la scară globală. Avem mai mult de 170 de curse în toată lumea anual – oferim trei curse principale, fiecare cu distanță, număr de obstacole și nivel al provocării mai mare. Spartan Sprint (5 K / 20+ obstacole), Spartan Super (10 K / 25+ obstacole) și Spartan Beast (21 K / 30+ obstacole). Traseele sunt pline cu obstacole specifice: noroi, sârmă ghimpată, ziduri, frânghie și foc. 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Licitație reluată pentru Studiul de Fezabilitate necesar realizării conexiunii feroviare cu Aeroportul de la Ghimbav
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.