blog-logo

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore la sediul I.P.J Brașov

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore la sediul I.P.J Brașov

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă lafurt calificat.

,,În fapt,  la data de 10 mai 2020, în urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care încearcă, fără însă a reuși, să sustragă o bicicletă aflată în scara unui imobil situat în mun. Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar de cercetare penală în care au desfășurat activități de identificare a autorilor.

În urma cercetărilorefectuate, polițiștii au depistat și identificat persoaneleîn cauză, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 27 ani din mun. Brașov, jud. Brașov.

 În urma probatoriului administrat, trei dintre persoanele implicate la săvârșirea faptei au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.