blog-logo

CONAF: #ReConstruim România – start pentru viitorul unei comunități antreprenoriale dinamice și sănătoase

CONAF: #ReConstruim România – start pentru viitorul unei comunități antreprenoriale dinamice și sănătoase

Unul dintre pilonii de sustenabilitate principală pentru viitorul României, îl reprezintă dezvoltarea unei viziuni antreprenoriale dinamice și sănătoase.

Astfel, conștientizând importanța acestei direcții se va lansa programul #Reconstruim România, proiect educațional de formare antreprenorială ce se va desfășura sub egida CONAF Brașov, sucursala a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, CONAF România, ce anul acesta va împlini un an de la lansarea oficială. Proiectul este inițiat de Asociatia Suport – Regiunea Centru, Asociatia Start Voluntar și ProMarketing&PR, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, cu Universitatea Transilvania Brașov, alături de Camera de Comert și Industrie Brașov, AIMMAIPE, Agenția pentru întreprinderi mici și mijlocii, atragere de investiții și promovare a exportului Brașov și alți parteneri antreprenori.

Proiectul educațional antreprenorial #ReConstruim România, oferă tinerilor motivați șansele de a întâlni și învăța de la oameni care gândesc „out of the box”, mentori care să îi scoată din rutina teoriei antreprenoriale.

Direct proporțională este și îmbogătirea pe care o aduce proiectul asupra modului de a percepe antreprenoriatul: idei noi, soluții noi, adrenalină, dar și rezultate. Este știut deja că antreprenoriatul este un proces și nu un eveniment izolat si sperăm să contribuie la crearea unei atitudini favorabile față de activitatea antreprenorială, o atitudine care va fi transpusă în comportament. Lumea din jurul nostru se transformă de la o economie a locurilor de muncă la o economie a oportunităților și, astfel, rezidă importanța din ce în ce mai mare a fenomenului antreprenorial.

“Antreprenoriatul trece de la a fi la modă la a fi un stil de viață. Aceasta conștientizare a fost principal motivatie care ne-a determinat să pornim la drum în acest proiect. Dorința si necesitata de a dezvolta un hub antreprenorial care să funcționeze ca un simulator de afaceri, cu tot ce înseamnă acest lucru.

#ReConstruimRomânia este Viziunea în care așezăm piesele astfel încât să producă VALOARE. România devine astfel o comunitate a antreprenorilor conștienți de importanța #acțiunii și #implicării. DINAMICA antreprenorială bazată pe relațiile autentice, centrate pe rezolvarea nevoilor celor din jurul nostru duc la construirea unei comunități puternice și sustenabile.”


Convinși că în România este loc de mai bine, de afaceri frumoase și sănătoase, au venit alături de noi antreprenori parteneri, cadre didactice, mentori, care au înteles că schimbarea începe de la fiecare dintre noi. Au acceptat să împartă #putereaexemplului, să sădească oportunități care să transforme potențialul tinerilor, devenind astfel #Ambasadorii acestui proiect dinamic de educație și formare antreprenorială.

ReConstruim România!
Un proiect ambițios ce aduce #energie, #idei și #forțe proaspete!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe strada 13 Decembrie, cu trei victime

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate