blog-logo

Orban: ,,Cu siguranţă va exista în timp o sancţiune pentru cei care nu poartă măști”

Orban: ,,Cu siguranţă va exista în timp o sancţiune pentru cei care nu poartă măști”

Premierul Ludovic Orban anunţă că va exista ,,în timp” o sancţiune pentru cei care nu vor respecta regula privind obligativitatea purtării măştii după data de 15 mai, el spunând că oamenii trebuie să se obişnuiască să poate masca de protecţie, iar angajatori să le asigure salariaţilor, potrivit news.ro.

,,Cu siguranţă va exista în timp o sancţiune, dar cred că lucrurile trebuie să se dezvolte gradual, nu trebuie să ne apucăm să sancţionăm oamenii. Trebuie ca oamenii să se obişnuiască cu purtatul măştii şi angajatori să asigure măşti pentru personal”, a afirmat Ludovic Orban.

,,Nu cred că va fi necesar controlul preţurilor. Noi am căutat să dăm drumul producţiei de măşti chirurgicale, cu trei pliuiri, acelea oferă protecţie de 80 la sută. Deja avem 23 de producători autorizaţi care au crescut capacitatea de producţie zilnică. Ne-am organizat ca pe lângă importurile care se fac de către companiile private să asigurăm pătrunderea pe piaţă a unei cantităţi care să asigure satisfacerea cererii de măşti care va exista după data de 15”, a mai declarat premierul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.