blog-logo

Un brașovean și-a bătut soacra

Un brașovean și-a bătut soacra

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,amenințarea” și “violența în familie”.

,,În fapt, la data de 10 mai 2020, în jurul orei 21.00, Poliția Orașului Ghimbav a fost sesizată telefonic de către o femeie, în vârstă de 33 ani din orașul Ghimbav, . Brașov, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, soțul său, în vârstă de 31 ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi agresat-o fizic pe soacra sa, în vârstă de 62 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Sursa foto: Piqsels

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.