blog-logo

Moarte suspectă a unui brașovean în Sicilia

Moarte suspectă a unui brașovean în Sicilia

Un român în vârstă de 42 de ani, originar din Brașov, Marin Nicolae Neacșu, spun ziaristii italieni, a fost găsit mort pe un drum din Partinico, în Sicilia. Potrivit Blog Sicilia, Bărbatul lucra ca muncitor la o fermă de vite și a fost descoperit căzut la pământ, fără viață. Peste corpul lui a trecut cu mașina fermierul pentru care lucra.

Autoritățile au fost anunțate chiar de șeful brașoveanului. Corpul neînsuflețit a fost găsit în zona Bosco Falconeria, la aproximativ 18 km de localitatea unde muncitorul român era rezident. Potrivit polițișitlor italieni, bărbatul era cunoscut pentru abuzuri familiale și vătămare și avea domiciliul în Alcamo

Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut cum să intervină și s-au văzut nevoiți să constate decesul persoanei.

Alte articole:   Activitate didactică suspendată la Gradinița cu program prelungit nr.1 din Brașov

Potrivit sursei citate, proprietarul fermei a plecat la drum după ce a fost anunțat că animalele lui rătăceau pe drum. Când a ajuns în zonă, acesta nu a observat trupul românului întins pe pământ și a trecut cu mașina peste el. Carabinierii au făcut o reconstituire și spun că este posibil să fie vorba despre un accident.

Dacă bărbatul a murit înainte să treacă mașina peste el sau tocmai acest lucru i-a cauzat decesul va stabili Procuratura din Palermo, care a deschis o anchetă pentru a constata cauza exactă a morții.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate