Îți dorești o vacanță de vis? Îți propunem plimbări în Delta Dunării, atât pe apă, cât și pe uscat

Îți dorești o vacanță de vis? Îți propunem plimbări în Delta Dunării, atât pe apă, cât și pe uscat

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga niciodata in Delta romaneasca, dar si pentru cei care au fost de multe ori si nu se satura de acest loc rupt parca din Rai, o vacanta de vis presupune numeroase plimbari in Delta Dunarii, dinainte stabilite sau pe loc concepute.

Plimbarile in Delta Dunarii pot fi facute si pe uscat, dar mai ales pe apa, in barci dotate special pentru a ajunge in locuri in care unele ambarcatiuni mai mari nu se pot strecura.

De asemenea, plimbarile in Delta Dunarii vor fi incununate de o masa copioasa cu preparate din peste exceptionale, dar si cu fotografii demne de Pinterest, cu nuferi in floare, cai salbatici care alearga in voie, liane care se agata de trunchiurile copacilor inalte de zeci de metri si vechi de sute de ani, cu cormorani care strabat cerul si pelicani care mananca cu pofta peste delicios.

Cum programezi o vacanta de vis presarata cu plimbari in Delta Dunarii

Pentru a programa o excursie in Delta, turistii trebuie sa tina cont de cateva aspecte importante. In primul rand, unde vor fi cazati? In aceasta privinta, pot sta linistiti, deoarece pensiunea Akropolis cu prezenta online pe site-ul PensiuneaAkropolis.ro le ofera cele mai bune variante de cazare, dar si excursii in Delta pe diferite trasee: Sulina, la Mila 23, la platforma La Scaunele, la Mila 23 si Padurea Letea.

Programarea unei vacante in Delta Dunarii presupune si alegerea perioadei propice in care acest loc mirific poate fi vizitat. Cel mai indicat este ca turistii sa viziteze Delta Dunarii primavara, sa isi programeze spre exemplu concediul de Pasti in acest loc mirific, timp in care toata natura renaste, pasarile se intorc din tarile calde si incep perioada imperecherii, nuferii infloresc, padurea inverzeste, caii zburda linistiti, stiind ca vor gasi din nou mancare din belsug. Singurul lucru care i-ar putea impiedica pe turisti sa isi programeze concediul in Delta primavara ar fi prohibitia la pescuit.

O alta perioada potrivita pentru a vizita Delta este toamna, la inceput, perioada septembrie-octombrie. De asemenea, inainte de a pleca intr-o vacanta in Delta, pentru a avea plimbari placute si lipsite de peripetii, este important ca turistii sa isi ia imbracaminte adecvata, incaltaminte adecvata, palarii cu boruri largi pentru perioada calda, fesuri pentru perioada mai rece, geci antivant si pelerine de ploaie, ochelari de soare, creme anti-tantari si alte elemente utile, precum aparatul foto sau video.

Fara doar si poate, un alt aspect care ii intereseaza pe turistii care ajung in Delta Dunarii este transportul pe apa. In aceasta privinta, pot sta linistiti, pentru ca barcile pensiunii Akropolis nu numai ca sunt sigure, ci sunt dotate in mod corespunzator pentru ca turistii sa stea confortabil si la umbra. Nu in ultimul rand, turistii nu trebuie sa isi uite acasa echipamentele foto si video, pentru a face fotografii impresionante cu vegetatia si fauna de aici.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.