blog-logo

Biciclist lovit de mașină, acum, în Brașov

Biciclist lovit de mașină, acum, în Brașov

Un biciclist a fost lovit de o mașină pe strada Toamnei din Brașov. Victima aștepta la semafor în timp ce a fost izbită de autoturism. Persoana rănită este un bărbat. Acesta este conștient.

Un bărbat, care conducea un autovehicul pe strada Toamnei din Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și a accidentat un bărbat, care se afla în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, ulterior, a lovit semaforul amplasat la nivelul trecerii pentru pietoni.

„Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,82 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent Nadia Olaru.

FOTO: Informații rutiere Brașov

Distribuie dacă îți place!
  1. Bine i-a făcut: se pare că nu mai sunt mulți care cred că se poate umbla cu bicicleta prin orașul lui Scripcaru!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate