Cea mai mare colecție de ceasuri din România, scoasă la licitație

Cea mai mare colecție de ceasuri din România, scoasă la licitație

Peste o sută de ceasuri de mână, produse între 1950 și 2019, majoritatea ediții limitate și foarte limitate, totalizând, la prețuri de producător ori de listă, o valoare însumată de aproximativ 2 milioane de euro, vor fi scoase la licitație de Artmark.

Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Richard Mille, Breitling, Hublot sau Ulysse Nardin alcătuiesc colecția excepțională de 124 de ceasuri de mână vor fi puse în vânzare prin licitație, în 26 mai.

Din acestea se remarcă 36 de piese Rolex rare, între care cel mai vechi este un Vintage colectibil din 1950, care pleacă de la un preț de pornire de 2.000 de euro, cel mai accesibil este un Rolex Oyster Precision din 1968, care pleacă în licitație de la 1.750 euro.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieşirea din Vlădeni! Trafic blocat!

Pentru că cel mai valoros să fie un Rolex Sky-Dweller din aur, fabricat în 2016, cel mai complicat model în producție, care se tranzacționează în piață cu prețuri de până la 45.000-50.000 de euro, iar în licitație pleacă de la un preț de pornire de 29.000 de euro.

O impresionantă apariție Rolex este și ceasul apărut pe vremea fondatorului Rolex, Hans Wilsdorf, gândit și poziționat încât să fie apogeul colecției Rolex, supranumit Rolex President, devenind, la vremea lui, alegerea președinților de stat.

Modelul scos la licitație, din aur și decorat cu diamante, fabricat în 1993-1995, a și aparținut, de altfel, unui fost Președinte al României, și pleacă în licitație de la un preț de pornire de 15.000 de euro, față de un preț de listă de 30.000 de euro și un potențial de piață de aprox. 50.000 de euro.

Alte articole:   Programări online pentru depunerea documentelor la SPCLEP Făgăraș

Ceasurile se pot achiziționa plecând de la prețuri de pornire reprezentând doar aproximativ 20-30% din valoarea de listă, adică de la un sfert din prețul pieței.

Ceasurile sunt însoțite de acte de proveniență, garanție de autenticitate și garanție de bună funcționare de minim 1 an.

La licitaţie se va putea participa doar online.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate