blog-logo

Un tânăr a ajuns în arest după ce a furat mai multe bunuri

Un tânăr a ajuns în arest după ce a furat mai multe bunuri

Lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Bran, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de ,,furt calificat”.

,,În fapt, la data 07 mai 2020, în jurul orei 03.00, polițiștii au depistat pe raza localității Moieciu, jud. Brașov, un bărbat în vârstă de 26 ani care se deplasa pe o bicicletă, având alături o altă bicicletă și mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi pătruns pe porțile lăsate neasigurate, în curțile a trei imobile din localitatea Moieciu, de unde ar fi sustras cele două biciclete și bunurile identificate asupra sa.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ulterior instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea lor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate