blog-logo

Crima de pe strada Aluminiului: ucigașul își tranșa mama cu un topor ca să scape de cadavru

Crima de pe strada Aluminiului: ucigașul își tranșa mama cu un topor ca să scape de cadavru

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 6 mai 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, în vârstă de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”omor calificat”, săvârșit prin cruzimi, în forma violenței în familie.

UPDATE Amănunte incredibile au fost dezvăluite din dosarul de cercetare penală. Criminalul și-a lovit mama cu un cuţit de 26 de ori. Mai mult, agreosrul i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei de la încheietura cotului şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng. tot de la încheietura cotului, probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul!

Alte articole:   Turcan: România s-a alăturat unui consorțiu european pentru a proteja drepturile muncitorilor români care lucrează în străinătate

Știrea inițială

Ancheatorii precizează că, tot ieri, inculpatul a fost reținut preventiv, începând cu ora 17.15. La data de 7 mai 2020, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

„Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 06.05.2020, în domiciliul comun al inculpatului şi al mamei sale, din mun. Brașov, cartierul Tractorul, acesta a aplicat mamei sale multiple lovituri de cuţit în zona feţei, a toracelui şi a abdomenului, cauzându-i decesul.
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”
, a declarat Aldea Adrian, procuror șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov..

Alte articole:   Elemente de conţinut SEO ce pot afecta viteza de încărcare a unui site! Cum le optimizezi?

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Braşov – Serviciul de Investigații Criminale. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov