blog-logo

Primăria Brașov cumpără rechizitele pentru „Primul ghizdan” din anul școlar viitor

Primăria Brașov cumpără rechizitele pentru „Primul ghizdan” din anul școlar viitor

Primăria Brașov a publicat astăzi, în sistemul electronic de achiziții publice, anunțul de licitație privind achiziționarea rechizitelor care vor fi făcute cadou elevilor care calcă pentru prima dată pragul unei școli, în cadrul programului „Primul ghiozdan”.

Valoarea estimată a achiziției este de 233.193,20 de lei, din care pentru 2.000 de pachete rechizite scolare ”Primul ghiozdan” la clasa pregatitoare – 100.840,30 de lei, iar pentru 2.250 de pachete pentru clasa I este estimată suma de 132.352,90

Termenul limită de depunere a ofertelor este 19.05.2020, ora 15.00. Finanţarea se asigură din bugetul local

Acordarea pachetului cu rechizite „Primul ghiozdan” se va realiza de către Direcţia de Asistență Socială Braşov cu sprijinul unităţilor de învăţământ. Pachetele cu rechizite se vor acorda tuturor copiilor înscrişi în clasa pregătitoare, în valoare maximă de 60 de lei şi copiilor înscrişi în clasa I-a, în valoare maximă de 70 de lei, la unităţile de învăţământ de pe raza Municipiului Braşov.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Pachetele cu rechizite şcolare rămase nedistribuite copiilor înscrişi în clasa pregătitoare şi clasa I-a în anul şcolar 2020-2021 se vor repartiza familiilor cu copii, beneficiare de servicii/prestaţii sociale, aflate în evidenţa Direcţiei de Asistență Socială Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.