blog-logo

Identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, după ce a incendiat un coș de gunoi, în Codlea

Identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, după ce a incendiat un coș de gunoi, în Codlea

Un bărbat din Codlea este cercetat de poliţie după ce a fost prins că a incendiat un coș de gunoi, în cartierul Măgurii, din Codlea.

Bărbatul este suspectat că a provocat intenționat un incendiu de mici dimensiuni, marți, în jurul orei 5.00, pe strada Freziei din Codlea, județul Brașov.

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imaginile postat de codlea-info.ro se vede cum un șofer trage pe dreapta, coboară din mașină, traversează strada și dă foc unui coș de gunoi, apoi se întoarce la autovehicul și pleacă.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Codlea au folosit imaginile de camerele de supraveghere și au efectuat verificări, iar la scurt timp au identificat persoana în cauză. Aceasta fiind un bărbat în vârstă de 50 ani din municipiul Codlea.

“La data de 05 aprilie a.c., în jurul orei 04.15, o persoană necunoscută ar fi distrus, prin incendiere, un coș de gunoi amplasat în fața unui imobil situat pe str. Freziei din municipiul Codlea, în urma incidentului rezultând doar pagube materiale. La scurt timp de la demararea cercetărilor, polițiștii au identificat persoana în cauză, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 50 ani din municipiul Codlea, jud. Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Alte articole:   Alte aproape 27.000 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech ajung la Brașov

Foto: codlea-info.ro

Video AICI.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate