blog-logo

Crimă în Brașov!

Crimă în Brașov!

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unei agresiuni în familie pe raza municipiului Brașov.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov- Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Anchetatorii au descins la locul faptei, pe strada Aluminului, de dimineață. Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat care și-a omorât mama cu un cuțit, cu care a înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia nu a avut nicio șansă.

Alte articole:   Certificatul verde, obligatoriu de astăzi, pentru anumite activități, în localitățile unde incidența trece de 3 la mie

Autorul a fost identificat și se află în custodia autorităților.

Ancheta penală este în curs de desfășurare, cercetările continuând pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov