blog-logo

Au început lucrările de închidere a primului depozit de gunoi neconform, din județul Brașov

Au început lucrările de închidere a primului depozit de gunoi neconform, din județul Brașov

În cursul acestei săptămâni au început lucrările de execuție pentru închiderea obiectivului “Depozit de deșeuri municipale clasa B Subobrej-Săcele”. Astfel, o problemă gravă de mediu din județul nostru își va găsi, în sfârșit, rezolvarea.

Valoarea contractului este de 6.759.002,84 lei, inclusiv TVA, iar durata de execuție a proiectului este de 14 luni. Finanțarea acestui proiect este asigurată 100% de Administrația Fondului de Mediu.

„Mă bucur că suntem prima Primărie din cele 8 din județul Brașov care a început lucrările de închidere a depozitului de gunoi menajar neconform. Dacă nu acționăm în privința închiderii rampelor de gunoi neconforme atât la nivel local, cât și la nivel național, riscăm amenzi și penalități din partea Uniunii Europene, mai ales că aceasta a declanșat procedura de infrigement pentru țara noastră. Sper că și în celelalte orașe din județul Brașov în care există această problemă să se demareze lucrările pentru închiderea depozitelor de deșeuri municipale neconforme, iar județul Brașov să fie un exemplu la nivel național”, a precizat primarul Virgil Popa.

Alte articole:   Dunca: USR și PNL au adus România în moarte clinică. Opriți insolvența țării!
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.