blog-logo

Un angajat al Penitenciarului Codlea este infectat cu noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea este infectat cu noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, anunţă, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), potrivit agerpres.ro.

Potrivit ANP, acesta asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deţinere, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate.

Contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Braşov. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice, menţionează ANP.

Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

 Polițistul de penitenciare asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deținere, și nu a interacționat cu persoane private de libertate.

Contacții identificați în rândul personalului au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Brașov. Spațiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice.          

Amintim faptul că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2, a spus, inspectorul de poliție penitenciară, Liviu Marian Matache, purtător de cuvânt al Penitenciarului Codlea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Imagini cu cerbi în duel surprinse în pădurile din Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.