blog-logo

FOTO Ce străzi au fost asfaltate la Săcele? Care sunt proiectele Primăriei pentru perioada următoare?

FOTO Ce străzi au fost asfaltate la Săcele? Care sunt proiectele Primăriei pentru perioada următoare?

Săptămâna trecută s-au finalizat lucrările de refacere a covorului asfaltic de pe bulevardul George Moroianu, tronsonul str.G.Coșbuc – str. Zizinului și pe tronsonul din cartierul Electroprecizia, de la stația de autobuz până la intersecția cu Aleea Ep.Popeea.

Lucrările au fost necesare în urma intervențiilor realizate pentru înlocuirea magistralei de gaz metan, a lucrărilor de execuție a rețelei de canalizare și a branșamentelor. În cartierul Electroprecizia, pe lângă refacerea covorului asfaltic, s-a înlocuit mobilierul urban din stațiile de autobuz, s-a așternut covor asfaltic pe trotuarele aferente și s-a amenajat o stație taxi.

La mijlocul lui aprilie s-au finalizat lucrările de refacere a covorului asfaltic de pe B-dului Brașovului, tronsonul cuprins între str. Morii – str.Canalului și tronsonul cuprins între str. N.Iorga-Valea Cernatului. Lucrările au fost necesare în urma intervențiilor realizate pentru înlocuirea magistralei de gaz metan, a lucrărilor de execuție a rețelei de canalizare și a branșamentelor.

Totodată, în perioada următoare încep lucrarile pentru închiderea depozitului de deșeuri de la Subobrej, se vor desfășura lucrări de modernizare si asfaltare pe strada Lungă, din cartierul Satulung și lucrări de amenajare hidrotehnică pe cursurile de apă din municipiu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate