blog-logo

Marcel Vela: „Polițiștii locali câștigă prea mulți bani față de cei din MAI. Unul stă în parc, altul prinde criminali”

Marcel Vela: „Polițiștii locali câștigă prea mulți bani față de cei din MAI. Unul stă în parc, altul prinde criminali”

Ministrul de Interne Marcel Vela spune că este necesară o reevaluare pentru salariile polițiștilor locali care ar fi ajuns să fie prea mari comparativ cu polițiștii din Ministerul Afacerilor Interne. 

Marcel Vela spune că un polițist local dintr-un parc nu poate câștiga mai mult decât un polițist care urmărește criminali și tâlhari. 

„Poliția Locală are un avantaj față de Poliția Națională care nu este foarte corect. Polițiștii locali din subordinea Primăriilor au salarii foarte mari pentru că s-au mărit salariile în Primării. De exemplu un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc din Timișoara are 8000-9000 lei, iar un polițist de la Ministerul de Interne care își riscă viața să prindă un tâlhar sau un criminal are la jumătate față de un polițist local. Trebuie evaluat într-un mod corect și cinstit cu toată lumea la masă, făcută o analiză. La muncă la fel de importantă și recompensa trebuie făcută într-un mod cinstit și echidistant,” a spus Marcel Vela la Digi 24. 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   I-a dat mașina soțului să se plimbe, deși nu avea permis de conducere
  1. Are dreptate! Poliția Locală este o gașcă de cumetri si cumetrii. Este ca o asociație familială! Dacă nu o desființează, atunci ea trebuie reevaluată profund. Denumirea trebuie neapărat schimbată. Creează confuzii mari! Începând de la îmbrăcăminte dar și modul de inscripționarea a autoturismelor. Gardieni publici, paznici locali, orice, dar nu POLIȚIE! Cât despre salariile nesimțite și nejustificate nu mai vorbim…! Are balta pește!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate