blog-logo

Ordin de protecție și dosar penal pentru un brașovean care și-a lovit soția

Ordin de protecție și dosar penal pentru un brașovean care și-a lovit soția

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliției Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 1 mai, în jurul orei 09.30, Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată telefonic de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, la data de 30 aprilie, în jurul orei 19.00, ar fi fost agresată fizic de către soțul său, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse evacurea temporară a acestuia din locuință și măsura păstrării unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.