blog-logo

Mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări în Colonia 1 Mai

Mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări în Colonia 1 Mai

Azi noapte, la ora 01.16 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodareasca din satul Colonia 1 Mai. Au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului 7 autospeciale cu apa si spuma: 3 autospecuale de la ISU Brasov ( Sectia de pompieri Zărnești cu 2 autospeciale si Detașamentul 1 de pompieri Brasov cu o autospeciala) si 4 autospeciale apartinanad Serviciilor voluntare pentru situatii de urgență ( SVSU Vulcan- 2 autospeciale, SVSU Cristian – 1 autospeciala, SVSU Codlea- 1 autospeciala).

Incendiul s-a manifestat cu flăcari violente si exista pericolul extinderii la casele din apropiere. S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât si pentru protejarea caselor din apropiere. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Alte articole:   Direcția de Asistență Socială Brașov scoate la concurs mai multe posturi

Au ars: anexele unei locuinte pe o suprafata de 200 mp si acoperisul casei pe o suprafata de 40 mp. Din cauza caldurii dezvoltate de incendiu, la o alta casa din apropiere s-au spart mai multe geamuri.

Totodata, acoperisul unei alte anexe gosapodarești a ars pe o suprafata de 60%. Flăcările au mai distrus si o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă si doua motoare electrice.

Lupta pompierilor cu flacarile a durat 3 ore si jumatate.

Foto & Video: ISU Brașov\

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.