blog-logo

Cioban bătut, legat de copac și tâlhărit, la o stână din județul Brașov!

Cioban bătut, legat de copac și tâlhărit, la o stână din județul Brașov!

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”, instrumentat  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

În fapt, în noaptea de 30.04/01.05.2020, un bărbat, în vârstă de 29 ani, în timp ce se afla la o stână de pe raza localității Apața, județul Brașov, unde este angajat, ar fi fost agresat fizic, imobilizat, respectiv legat de un copac, iar ulteriot deposedat de mai multe bunuri, de către persoane necunoscute, care au părăsit locul faptei cu un atelaj hipo.

De asemenea, persoanele în cauză, au sustras și un număr de 8 miei, dintre ovinele pe care bărbatul în vârstă de 29 de ani le păzea. La fața locului s-au deplasat, de îndată, echipaje mixte formate din polițiști,  jandarmi  și polițiști  locali, care au întreprins activități de verificare a zonei. 

Au fost constituite echipe operative formate din polițiști de investigații criminale, criminaliști, ordine publică, jandarmi, folosindu-se și câine de urmă, iar la scurt timp, în urma investigațiilor de cercetare desfășurate, au fost depistate și identificate 4 persoane, bănuite de comiterea faptei.

De asemenea, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. Cele 4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate