blog-logo

Arafat: ,,Trebuie să facem vacanţele în România”

Arafat: ,,Trebuie să facem vacanţele în România”

Românii trebuie să se obişnuiască cu gândul că anul acesta vor petrece vacanţa în ţară, însă concediul nu începe în 1 Mai, avertizează şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, potrivit zf.ro.

„Oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă. Adică acasă, în România, nu acasă la ei neapărat, dar în România. Şi asta din două motive! Unu: este mult mai uşor să viţi să stai blocat undeva printr-un aeroport. Doi: este un sprijin pentru industria noastră, care are nevoie de noi acum, în această perioadă”, a spus Raed Arafat.

,,Clar că nu din 1 mai (începe vacanţa – n.r.), asta este clar! Cei care şi-au calculat – că am citit pe Facebook – că mergem la mare pe 1 mai, mergem şi facem totul de 1 mai, cum făceam până acum, asta cu siguranţă, nu se întâmplă. După 15 mai se vom anunţa măsurile şi se va şti aproximativ pe unde ţintim relaxarea unor măsuri pe partea turistică, dar acum e prea devreme. Eu pot să spun acum că totul e bine şi din 15 mai totul va fi bine, iar în 15 mai să spuneţi <ne-a minţit Arafat>”, a mai spus Arafat.

Distribuie dacă îți place!
  1. Sunt de acord cu onorat domn ministru, dar în Românica noastră, mai ales la mare, cei mai mulți hotelieri sunt scumpi, mojici, nu știu cum să se poarte cu turiștii, ospătari întârziați și nesimțiți, servicii de toată jena la prețuri f mari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.