blog-logo

COVID-ul a ajuns și la mall, în Centrul Civic

COVID-ul a ajuns și la mall, în Centrul Civic

Un muncitor a fost confirmat pozitiv în privința infecției cu coronavirus, pe șantierul mall-ului AFI Brașov. Alte două persoane sunt suspecte.

Echipa de muncitori lucra la amenajarea viitorului hypermarket Carrefour din incinta mall-ului.

Dezvoltatorul imobiliar a venit cu precizări:

Pentru moment, nu există niciun caz de COVID-19 confirmat în rândul angajaților sau partenerilor noștri, în momentul de față așteptând rezultate concluzive ale testării UNUI SINGUR angajat al unei companii terțe, care a vizitat șantierul săptămâna trecută pentru o livrare. De asemenea, nicio persoană care își desfășoară activitatea pe șantierul AFI Brașov nu este suspectată de infectarea cu SARS-CoV-2.

Săptămâna trecută, angajatul companiei terțe și-a îndeplinit sarcinile într-o zonă limitată a unuia dintre punctele comerciale care vor fi funcționale odată ce AFI Brașov se va deschide. Zona respectivă este îngrădită și complet separată de restul spațiilor comune ale centrului comercial. Interacțiunea angajatului companiei terțe cu personalul care lucrează pe șantier a fost minimă, conform reglementărilor interne în vigoare. După ce și-a finalizat sarcinile, persoana în cauză a părăsit perimetrul șantierului. Persoana respectivă nu lucrează cu regularitate pe șantierul AFI Brașov și nu interacționează cu angajații sau partenerii noștri.

Alte articole:   Primăria caută manager pentru implementarea proiectului Sistem Centralizat de Monitorizare și Control al Traficului

De asemenea, urmare a informării pe care am primit-o cu privire la această situație, am luat acțiuni imediate pentru a dezinfecta spațiile, conform planului nostru de măsuri de protecție, și am dispus izolarea tuturor persoanelor care au intrat în contact cu persoana respectivă în scurta perioadă în care aceasta a fost prezentă pe șantier.

Încă de la începutul pandemiei, principala prioritate a AFI Brașov a constat în implementarea și respectarea strictă a tuturor recomandărilor emise de autoritățile publice de sănătate. Toate persoanele care lucrează pe șantier utilizează echipament personal de protecție, inclusiv măști și mănuși, și își igienizează mâinile cu regularitate cu materialele puse la dispoziție de AFI Brașov (apă, săpun, gel dezinfectant). Toate persoanele care lucrează pe șantier respectă măsurile de distanțare socială și echipele noastre au stabilit culoare separate pentru a reduce la minimum interacțiunile dintre angajați.

Alte articole:   Ministrul Educației: Trebuie să ne pregătim pentru a preda online atâta timp cât e necesar
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.