Brașovean infectat cu COVID-19 atenționează că virusul nu este o glumă!

Brașovean infectat cu COVID-19 atenționează că virusul nu este o glumă!

Ioan Bobiț, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Brașov, a povestit pe pagina personală de Facebook, experiența pe care a avut-o după ce a fost depistat cu noul coronavirus.

Tânărul susține că nu credea că acest virus există până când nu a simțit pe pielea lui ce înseamnă să fii bolnav.

Ioan a fost internat la terapie intensivă timp de 10 zile în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, unde ,,eroii” l-au ajutat în lupta cu boala.

Salutare dragilor, dupa o perioadă in care nu credeam ca exista coronavirus, a venit si momentul in care l-am simțit pielea mea.
Majoritatea mă știți, nu am facut excese, am încercat sa duc o viata cat de cat sanatoasa, sport si mișcare ritm moderat câteodată spre mai mult si divers.
Dar in cazul meu virusul s-a manifestat la plamani, si am ajuns să am un „sejur” de 10 zile la terapie intensiva, unde am dat de ceea ce unii numim EROII, pentru mine tot personalul de la ATI Spitalul Județean Brașov sunt niste EROII si cred ca noi toti ar trebui sa ii vedem așa.
Experienta de acolo m-a schimbat si mă va mai schimba o perioada.
Acum mulțumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, respir singur , merg singur ( obosesc ca mosii câteodată da nah), imi revin.
Sunt la faza de facut testele pentru Coronavirus.
Vreau să vă MULTUMESC tuturor pentru tot, am fost copleșit in fiecare zi de mesajele voastre pe Facebook, WhatsApp,SMS telefon, fiecare mesaj m-a facut sa imi dau seama ca in 30 ani nu am trecut degeaba prin viață.
Vă mulțumesc pentru inca o data!
Nimic fără Dumnezeu!!!
#respectatiregulile
Doar liniște este tot ce cer, va mulțumesc!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   10.08.2020 44 de cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore, în județul Brașov. În total, numărul infectărilor a ajuns la 3683
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate