blog-logo

Dacia Plant pune în vânzare 30 000 de măşti FFP2, la preţ de producător

Dacia Plant pune în vânzare  30 000 de măşti FFP2, la preţ de producător

Dacia Plant continuă să se afle în prima linie de protecţie a sănătăţii populaţiei şi pune în vânzare 30 000 de măşti de protecţie cu standard FFP2.

Pandemia cauzată de noul coronavirus este departe de a fi astăzi stăpânită. În România situaţia este una relativ bună faţă de cea din alte ţări europene, în special datorită măsurilor de izolare socială impuse de Guvernul României. Starea de urgenţă se apropie de sfârşit însă şi circulaţia liberă a persoanelor va aduce noi provocări în limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Aşteptatul moment de relaxare a condiţiilor de izolare trebuie coroborat cu purtarea de măşti de protecţie de marea majoritate a populaţiei pentru a se reuşi prevenţia răspândirii în masă a noului virus.

De aceea, Dacia Plant a luat decizia de a achiziţiona un număr mare de măşti de protecţie şi de a le pune în vânzare către populaţie cu 0% adaos comercial. Măştile FFP2 K95, măşti eficiente de prevenţie a transmiterii şi inhalării de particule încărcate viral, vor fi puse în vânzare la preţul de 2,085 lei + TVA (per buc), în pachete de 50 de bucăţi.

Alte articole:   Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

Măştile de protecţie se împart în mai multe tipuri pe baza eficienţei de filtrare a particulelor mici. Măştile artizanale nu dispun de nici un fel de filtru şi pot reţine doar picături mari de salivă (provenite din tuse sau strănut), măştile chirurgicale au filtru de retenţie relativă a particulelor mai mari de 3 microni şi se recomandă a fi purtate de persoanele bolnave pentru a preveni contaminarea celor din jur, iar măştile cu filtru FFP1, FFP2, FFP3 sunt destinate atât protecţiei persoanei purtătoare, cât şi contaminării celor din jur, având o capacitate ridicată de filtrare, fiind destinate în special personalului medical.

FFP2 (N95), este o mască cu trei straturi, cu o capacitate de filtrare de cca 95% a particulelor ≥ 3 microni şi capacitate de retenţie a particulelor virale mici.

Dacia Plant a efectuat un import de 30 000 de măşti FFP2 (standard american N95), pe care le va pune în vânzare online pe site-ul propriu, la preţ de achiziţie.

Alte articole:   Este oportună organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Sfatului? Votează și tu!

Pandemia de coronavirus a generat reacţii dintre cele mai diverse. De la gesturi de ajutor umanitar fără precedent, până la „tunuri” bazate pe vânzarea la suprapreţ a materialelor de protecţie şi a celor igienizante. Ne-a revoltat atitudinea companiilor decise să facă profituri substanţiale în această perioadă grea, pe baza materialelor de protecţie şi prevenţie, extrem de cerute. De aceea am decis să dăm din nou o mână de ajutor populaţiei şi să facem un import mare de măşti de protecţie FPP2 pe care să le punem în vânzare fără adaos comercial. Este modul nostru de a arăta că ne pasă” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Compania braşoveană speră ca prin acest gest, de intermediere a vânzării către populaţie de măşti cu preţul cel mai mic posibil, fără a realiza nici un fel de profit, să inspire şi alte companii care să se alăture eforturilor de prevenţie a noului coronavirus.

Vă reamintim că Dacia Plant a donat la începutul lunii aprilie către spitalele braşovene gel igienizant pentru mâini, bazat pe alcool şi argint coloidal, pentru tot personalul din patru mari spitale.

Alte articole:   29.11.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus - 6,68 la mia de locuitori în județul Brașov

DESCRIERE PRODUS

  • Măștile de protecție KN95 – FFp2 sunt certificate și aprobate CE. Aceste măști constituie o barieră eficientă de filtrare împotriva virușilor și a bacteriilor nedorite.
  • Măștile de protecție KN95 – FFp2 trebuie folosite de oricine în perioadele în care riscul de infecții respiratorii este crescut. Este recomandat să folosiți aceste măști în spitale, clinici, cabinete medicale, în spații închise aglomerate, în mijloace de transport în comun sau pe stradă.
  • Prin formă să ergonomică, această masca devine potrivită oricărei fizionomii.
  • Se recomandă dezinfectarea mâinilor înainte de a folosi masca, după orice atingere a măștii aflate pe față precum și după îndepărtarea acesteia. Pentru dezinfectarea mâinilor puteți folosi gelul igenizant Dacoderm.

Grad de protecție FFP2/KN95:

Măștile sunt realizate în conformitate cu standardul CE – EN149:2001 +A1:2009

Ţara de provienienţă: China

Pachetul conține: Set 50 bucăți KN95, FFP2 Masca Protecție Respiratorie

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.