blog-logo

Rectificare bugetară la Zărnești: 1 milion de lei pentru spitalul orășenesc

Rectificare bugetară la Zărnești: 1 milion de lei pentru spitalul orășenesc

Susținerea sistemului medical orășenesc, în principal susținerea Spitalului Orășenesc Dr. Caius Tiberiu Sparchez din Zărnești, este prioritatea 0 în acest moment pentru administrația locală.

În acest sens, primarul Alexandru Igrișan a propus Consiliului Local Zărnești rectificarea bugetului local al orașului prin redirecționarea sumei de aproximativ 1 milion de lei de la activități care, în această perioadă, nu mai sunt oportune pentru orașul Zărnești.

Astfel, finanțările preconizate la începutul anului pentru festivaluri și activitățile artistice ( Floare de Colt, Festivalul Berii), proiectele de dezvoltare culturală sau religioase, au fost redirecționate în vederea întăririi sistemelor si programelor medicale din orașul nostru.

„Vin cu promisiunea că aceste activități de tradiție ale orașului nostru vor fi reluate la momentul în care acest lucru va fi posibil. Sănătatea noastră, a tuturor, este acum prioritară și doar împreună vom reuși sa depășim acest moment de grea încercare”, ne-a declarat primarul Alexandru Igrișan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Biciclist în stare gravă, după ce a fost lovit de o maşină

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov