blog-logo

VIDEO Controale într-o localitate din Brașov

VIDEO Controale într-o localitate din Brașov

La data de 27 aprilie 2020, în intervalul orar 11.00-13.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 Poliție Brașov, Biroul Rutier Brașov și Postul de Poliție Hărman,  au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Hărman, județul Brașov, ce a avut ca obiectiv verificarea respectării prevederilor legale în contextul stării de urgență adoptate prin Ordonanțele Militare în vigoare, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, precum și verificări pe linie rutieră.

,,În cadrul activităților desfășurate polițițtii au legitimat 138 de persoane și au controlat 112  autovehicule, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 750 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep.

În acțiune au fost angrenate 17 forțe de ordine, care au acționat, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.  

Reamintim faptul că dispozitivele de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului COVID-19, dar și pentru prevenirea și combate ilegalitățile de orice fel!

Apelați Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, numai în cazuri de urgență, care necesită intervenția promptă a structurilor specializate!”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   74 de mijloace de transport persoane și aproximativ 180 de autovehicule au fost verificate, duminică, la Brașov
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate