blog-logo

Bucureștean vitezoman, cu permis falsificat, prins de polițiști

Bucureștean vitezoman, cu permis falsificat, prins de polițiști

La data de 24 aprilie 2020, în jurul orei 17,30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 42 ani, care conducea un autoturism pe DN1K (centura ocolitoare a Brașovului), la km.11, depășind viteza maximă legală pe acel sector de drum.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform art. 100, ali. 2 din O.U.G. 195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice.

La solicitarea cadrelor de poliție, bărbatul în cauză a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Italia.

Cu ocazia examinării documentului de conducere, polițiștii au constatat faptul că elementele de siguranță ale acestuia, nu corespund cu cele ale permiselor emise de către autoritățile din statul respectiv, existând suspiciunea că ar fi falsificat.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză este angajatul unei societăți comerciale din municipiul București, iar din anul 2016 până în prezent, pentru îndeplinirea artibuțiilor de serviciu, a condus autovehicule în mod constant. Bărbatul în vârstă de 42 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. ALina Maria Ivan.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”fals material în înscrisuri oficiale” și ”uz de fals”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tenis: A 3-a Cupă Dinamo din 2020 va începe la Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate