blog-logo

Doi minori implicați în bătaia din Gârcini – Săcele, arestați preventiv

Doi minori implicați în bătaia din Gârcini – Săcele, arestați preventiv

Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov a anunțat că, ieri, procurorul de caz a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților minori L.G. și R.V. pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a formulat propunerea de arestare preventivă a acestor inculpați pe o perioadă de 30 de zile, propunerea de arestare fiind admisă de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Potrivit procurorului, în după amiaza zilei de 19.04.2020, în timp ce se aflau pe str. Rodnei din municipiul Săcele, inculpații minori L.G. și R.V. au participat alături de alte persoane la o încăierare, membrii grupurilor adverse aruncând unii în alții cu diverse obiecte (pari, pietre, cărămizi, furci), mulţi dintre participanţii la încăierare suferind leziuni traumatice, producându-se tulburarea ordinii și liniștii publice.

Alte articole:   Cardul de energie. Ce se întâmplă dacă factura este pe alt nume. Ghid pentru situații speciale

„În cursul incidentului, inculpatul B.A.V. , care participase la încăierare, a părăsit pentru scurt timp zona de conflict şi a revenit la volanul autoturismului, dirijându-l cu viteză spre un grup format din multe persoane din tabăra adversă. Ca urmare a acestei fapte, membrii acestei tabere, printre care și inculpații minori L.G. și R.V. au aplicat lovituri de o intensitate ridicată în parbrizul autoturismului cu intenția de a-l omorî pe conducătorul auto”, se arată în motivarea procurorului pentr propunerea de arestare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov.

Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție

Facem precizarea că până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.