blog-logo

Parlamentarii revin „fizic” la muncă

Parlamentarii revin „fizic” la muncă

România începe să revină încet-încet la normalul de dinainte de starea de urgență. Parlamentarii încep să reia ședințele în formatul clasic. Azi va avea loc prima ședință în care senatorii și deputații vor merge fizic la Parlament.

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului urmează să se reunească miercuri, pentru prima oară de la instituirea stării de urgenţă, cu participarea efectivă a membrilor.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, care va avea loc de la ora 13,00, va stabili ordinea de zi a şedinţei de plen care este programată joi, de la ora 10,00. La şedinţa de plen vor participa efectiv la dezbateri liderii de grupuri, iniţiatorii proiectelor, preşedinţii comisiilor de specialitate şi parlamentarii nominalizaţi să ia cuvântul, după cum a decis săptămâna trecută conducerea Camerei.

Alte articole:   VIDEO Allen Coliban, primele declaraţii după învestire

Potrivit site-ului Senatului, şedinţa Biroului permanent urmează să aibă loc la Palatul Parlamentului, tot de la ora 13,00.

La Camera Deputaţilor şi Senat, comisiile parlamentare îşi desfăşoară activitatea online în această săptămână.

În ultima perioadă, şedinţele Camerei Deputaţilor şi Senatului s-au desfăşurat online, în sala de plen fiind prezenţi doar preşedinţii celor două Camere şi câte doi secretari.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.