blog-logo

USR a făcut o greșeală impardonabilă

USR a făcut o greșeală impardonabilă

S-a urcat cu picioarele pe munca de sute de ore a sute de voluntari de bună credință, pe timp de pandemie. Scopul? Să fie în ochii pensionarilor și al oamenilor necăjiți, să nu cumva să piardă voturi în fața… societății civile? Eu nu pot să accept asemenea comportament, când avem nevoie de leadership administrativ, nu ticăloșii politice.

În situații de criză vedem ce capacitate de leadership avem și ce capacitate de gestionare a situațiilor avem. Am văzut după căderea PSD cine nu a vrut să intre la guvernare. De empatie nu se discută.

Adică Administrația Scripcaru a avut nevoie și a cerut ajutorul societății civile pentru a gestiona o stare gravă din sănătate. Și încă o dată o spun, bravo lui că a apelat la Flavia Boghiu și inițiativa ei. Acum grupul are zeci de linii de telefon în call-center, sute de voluntari înrolați și trainuiți de ONG-ul Flaviei, mii de cazuri deservite.

Alte articole:   VIDEO Incendiu la o casă și o magazie, din Timișul de Sus

Dar ce face candidata USR? Nr. 2 pe lista de candidați la Consiliul Local Brașov? Mâna dreaptă a lui Coliban? Campanie electorală pe baza dezastrului din sănătate. A adunat membri de vază ai USR (îl vedeți în poză chiar pe candidatul la Primăria Brașov, Allen Coliban, și s-au apucat de voluntariat, de fapt mai mult campanie electorală, pe banii donatorilor! Cum să te urci politic pe o criză și să te afișezi politic că tu faci lucruri, cu o ipocrizie de cea mai joasă speță?

Ce tupeu urât. Câtă lipsă de caracter. De dezamăgitor. Politic, pierde USR. Poate chiar ăsta e câștigul societății.

  • Hadu Rossu,
  • președinte Pro Demagogia Brașov
Alte articole:   Atenție la documentele de călătorie ale copiilor! Peste 500 de minori, opriți la frontieră 
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov