blog-logo

Bătaie între țigani și la Codlea. Doi polițiști răniți. SMURD-urile, chemate de urgență

Bătaie între țigani și la Codlea. Doi polițiști răniți. SMURD-urile, chemate de urgență

Comunitățile de țigani își dau arama pe față în perioada restricților de circulație și a restricțiilor impuse de ordonanțele militare. Se pare că o baie de sânge a avut loc la Codlea, în comunitatea de rromi.

UPDATE 23.35 „În urma incidentului, unui număr de 4 forțe de ordine li se acordă îngrijiri medicale, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Știrea inițială

Doi polițiști au fost răniți, după ce au fost atacați de rromi și au fost loviți cu lopata în cap! Se pare că sunt și alte victime, în stare mult mai gravă, în rândul țiganilor, care s-au bătut între ei. Răniții au fost transportați la spitalul din Codlea, dar de aici au fost duși la Spitalul Clinic Județean Brașov.

Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

La fața locului a fost solicitată de urgență intervenția echipajelor de paramedici pentru acordarea primului ajutor medical.

Scandalul a izbucnit între două grupări de țigani. Jandarmii au intervenit în forță și i-au încătușat pe agresori. Personale rănite au fost direcționate ătre spital, pentru acordarea primului ajutor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate