blog-logo

VIDEO Bătaia între țiganii din Gârcini. 8 persoane au fost arestate

VIDEO Bătaia între țiganii din Gârcini. 8 persoane au fost arestate

Va prezentăm imaginile din timpul încăierării dintre cele două tabere de țigani din Gârcini. ATENȚIE, SUNT IMAGINI VIOLENTE! Și limbajul folosit de cei care apar în imagini este vulgar.

UPDATE ora 9.50 Încă două persoane au fost reținute pentru 24 ore.
Cercetările continua, ancheta este în curs de desfășurare.

UPDATE ora 8.00 „Până în acest moment, în urma probatoriului administrat în cauză, 6 persoane au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna. Se efectuează cercetări și audieri în continuare, ancheta fiind în curs de desfășurare. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov”, a precizat purtătorul de cuvâânt al IPJ Brașov, agent de politie Nadia Olaru.

Alte articole:   Premierul Cîțu a revocat ordinul Ministerului Sănătății cu noile criterii de carantinare a localităților

Știrea inițială

În imagini se vede cum mai multe persoane înarmate cu bâte atacă un autoturism care lovește o persoană. O mașină a Poliției Locale separă cele două grupuri beligerante.

„În urma conflictului, 6 persoane au primit îngrijiri medicale pa fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea.
Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat 2 focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală. Situația este sub control, toate persoanele implicate fiind audiate în acest moment”
, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Lipsa personalului medical în şcoli face aproape imposibilă testarea elevilor
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate