blog-logo

Bătaie la Gârcini. 18 persoane duse la audieri

Bătaie la Gârcini. 18 persoane duse la audieri

Bătaie în ziua de Paști în cartierul Gârcini din Săcele. Au intervenit imediat Politia și Jandarmeria. Scandalul a plecat de la băutură. După ce au băut zdravăn, mai mulți indivizi s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost rănit. O mașină a fost vandalizată.

UPDATE „Polițiștii au intervenit prompt la fața locului, au depistat și identificat 18 persoane, ce au fost implicate în cauză. Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
Cercetările se desfășoară sub coordonarea unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.”

Știrea inițială

Alte articole:   Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente mortale. Legea, aprobată de Senat

„La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Echipaje mixte, formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului, conflictul luând sfârșit. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru

Alte articole:   Ziua de naștere ar putea deveni zi liberă prin lege

Distribuie dacă îți place!
  1. Numai din astea citim. Ca se bat tiganii intre ei. Ca nu reapspecta carantina. Ce sa intelegem? Ca legea e pe pe din trei? Intr-un fel pentru tigani, intr-un fel pentru politicieni si in alt fel pentru cetateanul civilizat? Hmmm… Adevarul e ca si noi ne cam plictisim in carantina. Si suntem cam tensionati.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.