Program prelungit pentru piețele din Brașov

Program prelungit pentru piețele din Brașov

Datorită faptului ca urmează Sărbătorile de Paște și a crescut numărul de cumpărători din piețele brasovene, primarul a luat decizia prelungirii programului.

Astfel, astazi și maine, programul va fi între orele 7.00-19.00 (pana astazi programul era 8.00-18.00). Facem un apel la brasoveni sa își facă cumparaturile între orele 7.00-11.00 și 13.00-19.00, iar in intervalul 11.00-13.00 sa le permită persoanelor in vârsta sa facă acest lucru, potrivit Primăriei Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în apropiere de Braşov
Loading...
loading...
  1. Mesaj adresat politistilor locali care isi primesc salariul degeaba: amendati tiganii agasanti care vand narcise in Piata Dacia!!! Nu mai intoarceti spatele cand le vedeti comportamentul agasant!!!Efectiv fug dupa tine pe strada si iti sufla in fata(fara masca)Sper sa nu fiu catalogata rasista!!! Acesti cetateni sunt efectiv lasati sa incalce legea!!! Niciodata nu vor fi integrati intr_o societate normala daca reprezentantii unei autoritati nu ii sanctioneaza cand incalca legea!!!Vavrog luati masuri!!!Degeaba ies eu o data pe saptamana la cumparaturi daca astfel de indivizi circula in vreme de pandemie fara masca sau manusi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.