Angajați ai DAS Brașov, izolați preventiv la locul de muncă

Angajați ai DAS Brașov, izolați preventiv la locul de muncă

Ordonanța militară nr.8 a impus decizii drastice în centrele de asistență socială și de protecție a copilului din România, pentru prevenirea infectării cu coronavirus.

Directorul Direcției de Asistență Socială (DAS) Brașov, Mariana Topoliceanu a anunțat modul în care va pune în aplicare prevederile Ordonanţei militare nr. 8/09.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, în care există și reglementări ce vizează centrele de servicii sociale din subordinea Direcției de Asistență Socială Brașov, respectiv Căminul pentru Persoane Vârstnice și  Centrul pentru persoane fără adăpost.

Astfel, pentru angajaţii care își desfăşoară activitatea în cadrul centrelor rezidenţiale pentru persoane vârstnice, se instituie pe perioada stării de urgență măsura de izolare preventivă la locul de muncă, respectiv la sediul instituţiei din Braşov, str. Gladiolelor nr. 4.

Alte articole:   Un medic de la Ambulanța Brașov a mers în misiuni fără să știe că e infectat cu COVID-19, întrucât primise un rezultat greșit de la DSP

Pentru angajaţii care își desfăşoară activitatea la centrele rezidenţiale pentru persoane fără adăpost pe perioada stării de urgență, se instituie, măsura de izolare preventivă la locul de muncă, respectiv la sediul instituţiei din Braşov, str. Zizinului, nr. 138 C.

Perioada de izolare la locul de muncă de 14 zile, este urmată ciclic de o perioadă de izolare preventivă la domiciliu, pe o perioadă egală cu cea de izolare preventivă la locul de muncă.

Pe perioada izolării la locul de muncă s-a avut în vedere programarea angajaților astfel încât să se poată asigura derularea tuturor activităților specifice centrelor menționate mai sus, atât din punct de vedere al personalului de specialitate, cât și din punct de vedere al personalului administrativ.

Alte articole:   Brașovul, printre județele în care se înregistrează un trend crescător de infectări cu COVID-19

Căminul pentru persoane vârstnice are 101 beneficiari și 22 de angajați pe tură, iar la Căminul de persoane fără adăpost sunt 79 beneficiari în ambele locații și 3 angajați pe tură.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate