blog-logo

Filarmonica Braşov: #Muzica dă putere – Regal Muzical în Săptămâna Patimilor

Filarmonica Braşov: #Muzica dă putere – Regal Muzical în Săptămâna Patimilor

Filarmonica Brașov a fost mereu prezentă în viața comunității brașovene și prin Campania de solidaritate #muzicadăputere, își manifestă prezența și acum, în aceste momente de încercare, printr-un Concert Simfonic Pascal.

Într-un mod unic și specific muzicii, Filarmonica devine liantul ce unește frumosul comunității brașovene, arătând valorile cele mai sensibile care definesc umanitatea: iubirea, prietenia, bunătatea, empatia și mai ales unitatea. Toate prin intermediul muzicii!

Mesajele primite pe pagina de facebook ne arată că brașovenii, și nu doar ei, se regăsesc în #muzica dă putere.

Așa cum și-a obișnuit melomanii fideli, Filarmonica Brașov va oferi și în acest an prin intermediul unei transmisii Live online un Regal muzical Pascal. Aceștia au posibilitatea ca în preajma  Marii Sărbători creştine a Paștelui ortodox  să se bucure de Concertul simfonic extraordinar dedicat Sărbătorilor Pascale, eveniment nelipsit din tradiția evenimentelor de sărbători.

Alte articole:   Primăria Râșnov: A început modernizarea iluminatului public pe mai multe străzi din oraș 

Astfel, Filarmonica Brașov,  în acord cu Agenția Metropolitană Brașov, va transmite joi, 16 aprilie 2020, ora 19.00, pe pagina de facebook a Filarmonicii Brașov un concert cu totul și cu totul special, susținut și înregistrat în 2017, în cadrul Festivalului „Gloria Domini”.

Concertul programat de către Filarmonica braşoveană  în Joia Mare din această Săptămână a Patimilor se transmite gratuit și are un program muzical de excepție:

Filarmonica la Tine acasă – LIVE

CONCERT SIMFONIC “ADAGIO”

(Tomaso Albinoni)

“Concert pentru harpă” (Georg Frideric Handel)

“Concert pentru corn” (W.A.Mozart)

“Concert pentru pian în Do major” (Ludwig van Beethoven)

“Simfonia a V-a – Adagietto” (Gustav Mahler)

Alte articole:   Primăria Săcele vrea să cumpere autobuze electrice

Concertul a fost susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov sub bagheta dirijorului Daniel Enășescu, invitați fiind: Daniel Goiți – pian, Ioan Gabriel Luca – corn și Ion Ivan-Roncea – harpă.

Cu o activitate concertistică impresionantă, în cei peste 140 de ani de existență Filarmonica Brașov prin Orchestra Simfonică  a susținut un număr impresionant de concerte Simfonice și, prin sonoritatea specifică,  a devenit unul din etaloanele naționale și internaționale ale muzicii, punând Brașovul pe harta muzicală simfonică a lumii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.