blog-logo

Cum își ține în viața afacerea un antreprenor din Codlea

Cum își ține în viața afacerea un antreprenor din Codlea

Antreprenoriatul este de multe ori o lupta continua de reinventare a propriilor produse si servicii, astfel incat clientii sa gaseasca mereu o solutie buna in ofertele tale, dar și să salveze locurile de muncă existente.

Momentul actual este unul foarte greu pentru multe firme, totul s-a schimbat brusc si ne aflam in situatia in care incertitudinea este singurul lucru cert. Intre toate aceste necunoscute si noi provocari, exista o sansa mare pentru antreprenori, si anume aceea de a deveni mai bun in ceea ce le oferă clientilor tai.

Astfel, cei de la Arkka Home Codlea, si-au lansat website-ului www.arkka-home.ro, unde gasesti peste 5.000 de produse de mobilier pentru casa si gradina ta, toate putand fi comandate si livrate in toata tara.

„Stim ca fiecare dintre noi se confrunta cu aceleasi temeri pentru viitor, de aceea venim in intampinarea clientilor cu reduceri si rate fara dobanda in aceasta perioada. Se poate accesa o extra-reducerea de 5% pentru fiecare produs de pe site prin introducerea codului de reducere arkka la plasarea comenzii in site”, spune Filip Stroe, reprezentantul companiei.

In plus, la showroom-ul din Codlea puteti beneficia de reduceri de pana la 1500 lei per produs, la aproape toate gamele. Tot aici gasiti mobila outlet import Germania si nu numai.

In aceasta perioada, având în vedere restricțiile de circulație din cauza epidemiei de coronavirus, transportul si montajul sunt gratuite pentru toate comenzile din Brasov si in zonele limitrofe. Comenzile din magazine, pentru produsele în stoc, se livreaza in cel mai scurt timp.

Cumpara si tu de la micile firme romanesti. Alege sa sustii economia romaneasca si poti participa activ la deblocarea ei.

Impreuna vom depasi acest moment.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.