blog-logo

Arafat, veste proastă pentru românii plecați acum la muncă în străinătate

Arafat, veste proastă pentru românii plecați acum la muncă în străinătate

Vești noi pentru românii care au ales să plece la muncă în afară în această perioadă. Potrivit șefului DSU, aceștia nu se vor mai putea întoarce în România pe cale aeriană. Anunțul a fost făcut de șeful DSU, Raed Arafat și potrivit acestuia, sezonierii se pot întoarce acasă doar cu mașina sau cu autocarul.

Totodată, potrivit lui Raed Arafat, aceștia vor intra în carantină imediat după ce ajung în România.

„Oamenii nu pleacă din plăcere, au nevoie de venit. Țările unde au plecat și-au asumat venirea lor. Ei nu se mai pot întoarce pe cale aeriană, în această perioadă. Vor intra în carantină imediat.Ei se pot întoarce pe cale rutieră, cu autocare sau mașini proprii”, a declarat șeful DSU la Antena3.

Este pericol

De asemenea, Raed Arafat susține că modul de organizare al acestor curse reprezintă „o problemă de risc” și totodată un „pericol”.

„Noi am criticat doar modul de organizare. Când vin mii de persoane la aeroport și chemi cursele să plece imediat, este pericol. A creat o problemă de risc”, a adăugat Arafat.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

Anunţuri mică publicitate