blog-logo

Adrian Veștea: ,,Unitatea medicală modulară de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov este în faza de avizare”

Adrian Veștea: ,,Unitatea medicală modulară de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov este în faza de avizare”

Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea a spus că unitatea medicală modulară de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov este în faza de avizare.

,,Am depus cererea pentru avizul de funcționare și am fost asigurat de toată susținerea doamnei director DSP, Andreea Nicolau, pentru acest proiect! Mă bucur că DSP Brașov este condus de un medic foarte respectat, un adevărat profesionist și îi urez mult succes! Sunt sigur că județul Brașov, atât de încercat în această perioadă, va ieși mai puternic din această luptă!”, a spus Adrian Veștea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cod galben de căldură și disconfort termic ridicat, luni și marți, la Brașov
  1. Daca nu ma-nsel,ideea a fost a domnului Sebastian Dan,iar un grup de investitori privati si-au manifestat disponibilitatea de a finanta acest proiect ; autoritatile din Bacau (Consiliul Judetean) au o initiativa asemanatoare,dar daca am inteles bine ,costurile cu un asemenea spiral modular se ridica undeva la 14 milioane de Euro ; de aceea ne-am bucura daca domnul Presedinte Vestea ar informa opinia publica asupra valorii totala a investitiei,cat este contributia Consiliului Judetean si cat a sectorului privat ;

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov