blog-logo

Tătaru: Luăm în calcul prelungirea izolării persoanelor vârstnice până la toamnă

Tătaru: Luăm în calcul prelungirea izolării persoanelor vârstnice până la toamnă

Ministrul Sănătății a venit cu un anunț care dă frisoane multor oameni din România. Aceștia ar putea sta în izolare toată vara, întrucât, pentru aceștia, se ia în calcul prelungirea perioadei de izolare cu încă 14 săptămâni. 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat că se ia în calcul prelungirea măsurilor de izolare a persoanelor în vârstă, cel puţin pentru 10-14 săptămâni, în funcţie de evoluţia pandemiei în România.

Da, luăm în calcul şi această măsură la nivelul Comitetului ştiinţific, Institutului Naţional de Sănătate, grupului de lucru din cadrul Ministerului Sănătăţii, luăm inclusiv decizia cel puţin pentru început să ne gândim la 10-14 săptămâni în care să izolăm aceste persoane, având în vedere şi evoluţia ulterioară, dar ne adaptăm la evoluţia pe care pandemia o va avea în România”, a declarat, duminică, Nelu Tătaru la Realitatea Tv, întrebat dacă se ia în calcul măsura izolării persoanelor în vârstă tot anul, după declaraţiile preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Tătaru a transmis că măsurile de izolare şi de restricţii trebuie respectate.

„Vreau ca toată lumea să înţeleagă că mai avem trei-patru săptămâni grele, aceste săptămâni trebuie să le gestionăm în comun, şi noi, corpul medical, dar şi populaţia de rând, ajutată de autorităţile locale, care trebuie să vegheze la această izolare şi la această distanţare socială.

Viaţa noastră va reveni la normal peste o lună, o lună şi jumătate, după ce vedem că acel vârf începe să scadă, încă nu am ajuns la acel vârf”, a adăugat Tătaru.

Distribuie dacă îți place!
 1. După ce furați toți copaci din păduri scăpăm de virus , blestemați sa va fie familiile de hoți , alți pensionari poate au mașini , vor sa le pună benzina , că le-au pornit în fiecare luna , mai bine ați da o lege că sigurarea auto să se facă pe o zi , cat sa se duca până la benzina și înapoi .

  Reply
 2. Dacă se ia în calcul perioada votărilor este foarte bine nu de alta dar cei peste 65 de ani ar putea să voteze altceva decât se dorește iar voturile se adună la cele a căror idei deja s-au schimbat radical…

  Reply
 3. Snaider Paul 2 mai 2020, 11:28 AM

  Escrocilor, nu puteti face asa fara aprobara Parlamentului ! Mai exact pentru cretini : nici voi nici escrocul din deal nu puteti face nimic !!! Ati auzit ? NIMIC ! Numai Parlamentul poate vota o lege organica in baza art 53 din Constitutie ! CRETINILOR ! PUNETI MANA PE CARTE !

  Reply
 4. Ba idiotule, tu stii ce vorbesti?!? Nemernicilor! Cum dracu sa izolati varstnicii?! De ce nu va izolati voi?! V ati batur joc desrul de populatie! Tu cu Cercel si Rafila ar trebui sa fiti izolati pe o insula ..si sa luati si PNL ul si PSD ul cu voi! V ati batut joc de cadrele.medicale, ne tineti inchisi ca pe niste caini! Cum puteti sa puneti capetele.alea luminate seara pe perne?!

  Reply
 5. Bataie de joc la adresa pers in virsta sper ca niciun pensionar sa nu m ai voteze cu voi !

  Reply
 6. Gogu mangaru 3 mai 2020, 7:57 PM

  Bai voi nu găsiți și pt cei tineri, copiii, pentru viitor, gândiți numai pentru bătrâni sunteți încuiați rău.

  Reply
 7. Am implinit 65 de si respect legile tarii!Vreau insa sa stiu daca mi se restituie taxa de rovigneta si taxa RCA pe care le-am achitat pentru masina ,daca tot nu-i voie sa circul,doar sa ies in jurul locuintei?

  Reply
 8. Scuze,am implinit 65 de ani….

  Reply
 9. Am peste 65 ani si am voie sa merg la serviciu si nu ma mai alearga Covitul.Dar daca nu aveam serviciu ramineam in izolare 10 – 14 saptamini sa nu ma prinda Covitul.Nu am inteles eu bine sau cineva pe undeva umbla cu fofirlica?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.