blog-logo

GCS: Puteți folosi pix care se șterge sau pastă corectoare să modificați data declarației pe propria răspundere

GCS: Puteți folosi pix care se șterge sau pastă corectoare să modificați data declarației pe propria răspundere

Autoritățile încearcă să rezolve problemele semnalate de cetățeni, pe perioada carantinei. Evident, numeni nu și-a făcut stoc de topuri de hârtie, ca să completeze declarații pe propria răspundere. Pentru că nu mai au pe ce să completeze și să semenze olograf aceste declarații. Iată ce spun, mai nou, șefii de la București.

Întrebare: Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare?

Răspuns: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.

Deci, după ce rezolvă completarea și listarea declarației pe propria răspundere la imprimanta din fundul curții și o semnează olograf, după ce pun data și o folosesc, este indicat ca omul să o semneze cu un pix care se șterge sau să aibă pe stoc, în casă, și pastă corectoare…

Că vin vremuri grele, iar epidemia poate dura 2 ani, după cum spunea președintele Socității Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.

Noi credem că propunerea noastră este mai simplă, mai eficientă și cu multe avantaje în a urmări traseele unei persoane.

Distribuie dacă îți place!
  1. La tara nu gasesti pix care se poate sterge, ar fi mai bine sa fie permisa si utilizarea creionului.

    Reply
  2. E buna si hârtia electronică… Din orice smartphone.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate