blog-logo

Directorul Spitalului Militar din Brașov: „Doamne, iart-o pe colega noastră, care a pierdut o luptă scurtă, grea, inegală!”

Directorul Spitalului Militar din Brașov: „Doamne, iart-o pe colega noastră, care a pierdut o luptă scurtă, grea, inegală!”

Directorul Spitalului Militar Regina Maria din Braşov, col. dr. Alexandru Keresztes, a postat un mesaj pe Facebook, după ce, astăzi, a fost anunţat decesul unei angajate a unităţii medicale, asistentă de 52 de ani, infectată cu coronavirus.

Mesajul complet, mai jos:

Bunule Dumnezeu, iart-o pe colega noastra, care in aceasta dimineațā, departe de cei dragi, a pierdut o lupta scurta, grea, dar mult prea inegala! Respectand toate regulile definitiei de caz, la primele simptome, a aplicat procedura in vigoare, a apelat la 112, si-a anuntat colegii ca urmeaza sa fie internata in Spitalul de Infectioase, impreuna cu sotul si fiica lor, au fost spitalizati si tratati cu atentie. La cateva zile devenea brusc dispneica, investigatiile paraclinice anuntau un declin al starii de sanatate, motiv pentru care a fost transferata la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, prin grija colegilor de la SMURD. A fost inconjurata cu colegialitate si deplina atentie, reactionase uimitor de bine la tratamentul aplicat, in conformitate cu toate ghidurile in vigoare, fiind chiar si detubata ieri! Bucuria unui caz cu evolutie favorabila a fost brusc intrerupta, inima ei a refuzat sa mai bata, dupa ce s-a oprit in zorii zilei de 11 aprilie 2020! Drum lin spre Vesnicie, in Imparatia Cerurilor!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Recomandările prefectului pentru sectorul HORECA în minivacanța de 1 Decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate